Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
περιπολικο
22:47 | 27/04/2024

Δολοφονία Λυγγερίδη: Τρία άτομα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης οπαδών που διαφεύγουν τη σύλληψη, σύμφωνα πληροφορίες του ΣΚΑΪ, βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με τις διωκτικές και ανακριτικές αρχές, ώστε να παραδοθούν.

Οι επαφές γίνονται μέσω συνηγόρων, ενώ όπως είπε ο αστυνομικός ρεπόρτερ Γιάννης Σουλιώτης στο βραδινό δελτίο ειδήσεων, εκτιμάται ότι στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, θα παρουσιαστούν στον ανακριτή οικειοθελώς.

Διαβάστε επίσης

 

 

Σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας, η εγκληματική οργάνωση έχει 9 ηγετικά μέλη εκ των οποίων μέχρι στιγμής διαφεύγουν τη σύλληψη οι εν λόγω τρεις. 

Πρόκειται για έναν 41χρονο από τον Κορυδαλλό ο οποίος όπως όλα τα μέλη, φέρει διαπίστευση για τους αγωνιστικούς χώρους και έχει έμμισθη σχέση με τον δήμο Κορυδαλλού.

Ο δεύτερος είναι 31 ετών με το κωδικό, όνομα «Σάρκ» ο οποίος φέρεται να ήταν στα επεισόδια στου Ρέντη και η αστυνομία  του αποδίδει το ρόλο του φυσικού αυτουργού.

Ο τρίτος είναι 36 ετών από τη Ρουμανία.

Αυτό που ερευνάται από την αστυνομία είναι πώς οι τρεις κατόρθωσαν να διαφύγουν.

Να σημειωθεί ότι ακόμα δεν έχουν εκδοθεί εντάλματα και για το λόγο αυτό πιθανολογείται ότι σύντομα θα παραδοθούν ή ακόμα ότι εμπίπτουν στην κατηγορία των ανθρώπων που διαπραγματεύονται.

Στο μεταξύ, μέχρι στιγμής, έχουν συλληφθεί πέντε άτομα εκ των οποίων ο ένας ο «Κοκός» και άλλος ο μάνατζερ γνωστού τράπερ. 

Στη δικογραφία περιγράφεται ως ένας εκ των πέντε ηγετικών στελεχών της εγκληματικής ομάδας οπαδών που σύμφωνα με τις αρχές έχουν ευθύνη για όσα έγιναν στο Ρέντη τη νύχτα που χτυπήθηκε θανάσιμα ο αστυνομικός. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος αρνείται όσα του αποδίδονται, πλην όμως Ανακριτής και Εισαγγελέας έκριναν πως πρέπει να οδηγηθεί στη φυλακή.

Ο 31χρονος με το προσωνύμιο «Κοκός», ένα από τα ηγετικά στελέχη της εγκληματικής οργάνωσης, σύμφωνα με την αστυνομία, πήρε πρώτος από όλους τον δρόμο της φυλακής, μετά από σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, ενώ φέρεται να προσπάθησε να δώσει τέλος στη ζωή του.

Εκτός από τα επεισόδια, εμπλέκεται και σε τουλάχιστον τέσσερις επιθέσεις με ρατσιστικά κίνητρα, στη μια μάλιστα είχε μαχαιρώσει έναν αλλοδαπό στη Μεταμόρφωση.

Πηγή: skai.gr
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis