Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
καλλιακμανης
18:42 | 08/05/2024

Μία διαφορετική συνέντευξη έδωσε ο αξιωματικός της ΕΛΑΣ, Γιώργος Καλλιακμάνης, ο οποίος είναι υποψήφιος στις ευρωεκλογές με το ΠΑΣΟΚ.

Ο πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής μίλησε στη Ζήνα Κουτσελίνη για την απόφασή του να ασχοληθεί με τον στίβο της πολιτικής καθώς και για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια.

Διαβάστε επίσης

"Έγιναν κουβέντες και με άλλα κόμματα" σημείωσε ο κ. Καλλιακμάνης αλλά όπως είπε ο ίδιος, ανήκει στο ΠΑΣΟΚ. Πρόσθεσε ότι του έγινε πρόταση από τον Νίκο Ανδρουλάκη και τόνισε ότι δεν ήταν εύκολη η απόφαση να μπει στο ευρωψηφοδέλτιο, καθώς σε έναν μήνα θα έπαιρνε βαθμό στο Σώμα και θα γινόταν Αστυνόμος Α.

"Αυτό έχει επιπτώσεις για μένα όσον αφορά τη σύνταξη, το εφάπαξ αλλά πήρα την απόφαση. Το τόλμησα" σημείωσε.

Αναφερόμενος στην παιδική του ηλικία, δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή του.

"Ήμασταν πολύ φτωχή οικογένεια. Είχαμε πολύ σοβαρό οικονομικό πρόβλημα. Δεν είχαμε σπίτι να μείνουμε. Μας φιλοξενούσαν. Εζησα μικρός με αυτά τα άγχη. Μην μείνουμε χωρίς σπίτι" δήλωσε με σπασμένη φωνή.

"Έψαχνα τις τσέπες του πατέρα μου και δεν ήξερα αν θα έχουμε να φάμε. Δούλεψα σε περίπτερο, ταξί, σε εργοστάσιο, οδηγός φορτηγού, στο καζίνο της Πάρνηθας" πρόσθεσε, λέγοντας ότι υπάρχει διαφθορά στο Δημόσιο, χωρίς να εξαιρεί την αστυνομία.

"Έφτιαξα το πρώτο γραφείο διερεύνησης ταξιδιωτικών εγγράφων στο Ελευθέριος Βενιζέλος. Έχω βραβευτεί από τον Αμερικανό πρέσβη για τη συμβολή μου στην πάταξη της εμπορίας ανθρώπων" ανέφερε, συμπληρώνοντας ότι έχει εξαρθρώσει κυκλώματα.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή:  thetoc.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis