Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
ΕΥΡΩΔΙΑΣΤΑΣΗ
11:43 | 22/04/2024

Νέα καλοκαιρινά τμήματα Γαλλικών για εξετάσεις DELF B2 ή ΚΠΓ Β2 Μαΐου 2025. Τα τμήματα είναι online, δια ζώσης ή συνδυαστικά και απευθύνονται σε ενήλικες χωρίς προηγούμενη γνώση της Γαλλικής γλώσσας.

Παρέχεται το πλέον εξελιγμένο πρόγραμμα σπουδών για γρήγορη απόκτηση πτυχίου Γαλλικών επιπέδου Β2, προϊόν 27ετους εμπειρίας. Τα εντατικά μαθήματα Γαλλικών που παρέχει η Ευρωδιάσταση αποσκοπούν στη γρήγορη εκμάθηση της Γαλλικής γλώσσας και στην απόκτηση αναγνωρισμένης πιστοποίησης Γαλλικών Β2 σε 7-12 μήνες. Η πιστοποίηση Γαλλικών που θα αποκτήσει ο υποψήφιος έχει δια βίου ισχύ και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για Δημόσιο / ΑΣΕΠ / μοριοδότηση / πίνακες εκπαιδευτικών / Δήμους / Περιφέρειες, για σπουδές / Erasmus, στον ιδιωτικό τομέα κλπ.

Διαβάστε επίσης

Η Ευρωδιάσταση είναι τα φροντιστήρια Γαλλικών που άλλαξαν τα δεδομένα στον χώρο της πιστοποίησης Γαλλικών για ενήλικες, δίνοντας τη δυνατότητα σε κάθε ενήλικο να αποκτήσει  αναγνωρισμένη πιστοποίηση Γαλλικών σε σύντομο χρονικό διάστημα, χωρίς να δεσμεύεται σε μακροχρόνια προγράμματα εκμάθησης της Γαλλικής γλώσσας. 

Πληροφορίες για τις εξετάσεις DELF B2 εδώ και για ΚΠΓ Β2 εδώ.

Πάνω από 3.070 ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ επιτυχόντες. Γαλλικά για ενήλικες με ουσιαστικές εγγυήσεις ποιότητας και επίτευξης στόχων, οι οποίες παρέχονται εγγράφως.

Επικοινωνία: 210 33.01.300210 96.200.43210 38.44.888210 41.000.34.

Μπορείτε επίσης να συμπληρώσετε μία από τις παρακάτω Φόρμες Επικοινωνίας - χωρίς οποιαδήποτε δέσμευση - και ένας σύμβουλος σπουδών των Κέντρων Ξένων Γλωσσών Ευρωδιάσταση θα σας καλέσει εντός δύο εργάσιμων ημερών για ενημέρωση.

Ενδιαφέρομαι για:

Μαθήματα Γαλλικών εξ αποστάσεως ή υβριδικά μαθήματα Γαλλικών (blended learning)

Δια ζώσης μαθήματα Γαλλικών σε Αθήνα / προάστια (εξυπηρετεί Δυτικά προάστια και Βόρεια προάστια)

Δια ζώσης μαθήματα Γαλλικών σε Πειραιά / προάστια (δίπλα στο metro Δημοτικό Θέατρο)

Δια ζώσης μαθήματα Γαλλικών στα Νότια Προάστια (1' από το metro Ελληνικό)

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis