Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Σκοπευτικός Όμιλος Πάτμου
18:18 | 07/03/2024

Ο Σκοπευτικός Όμιλος Πάτμου για ακόμη μια χρονιά διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία την Παρασκευή 1, το Σάββατο 2 και την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2024, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τον Δήμο Πάτμου, Σκοπευτικό Αγώνα Επιπέδου 2 (Level 2) προς τιμήν της 76ης Επετείου της Ενσωμάτωσης των Δωδεκανήσων με την Ελλάδα και συγχρόνως 2ος Αγώνας Κυπέλλου της Ε’ Ζώνης Δωδεκανήσου. Τον πέμπτο σε σειρά επετειακό μας αγώνας τίμησαν με την συμμετοχή τους 118 Σκοπευτές του Αθλήματος της Πρακτικής Σκοποβολής εκπροσωπώντας επάξια τα Αθλητικά τους Σωματεία από όλη την Ελλάδα.

Την Κυριακή 3 Μαρτίου στο «ΠΑΤΜΙΟΝ» Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Πάτμου τιμήθηκαν με κύπελα και αναμνηστικά οι Αθλητές που ξεχώρισαν με τις επιδόσεις τους στους αγώνες, τα μέλη της Διοίκησης Πεδίου που εξασφάλισαν την ομαλή διεξαγωγή του Αγώνα αλλά και οι Φορείς που συνέβαλαν στην άρτια αυτή διοργάνωση.

Διαβάστε επίσης

Με την παρουσία τους μας τίμησαν ο Αντιδήμαρχος Τουριστικής Ανάπτυξης, Παιδείας και Αθλητισμού Νεκτάριος-Νικόλαος Αντωνόπουλος και η Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Διοικητικών Θεμάτων και Πολιτισμού Αργυρή Γιαμαίου.

Πηγή:   dimokratiki.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis