Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
SIGMA SECURITY
16:30 | 04/04/2024

 

Η Sigma Security, ανταποκρινόμενη στις σύγχρονες απαιτήσεις έχει δημιουργήσει μια ολοκληρωμένη σειρά συστημάτων ασφαλείας, τα οποία σχεδιάζονται και κατασκευάζονται εξ’ ολοκλήρου στην Ελλάδα.

Η σειρά περιλαμβάνει πίνακες συναγερμού με έξυπνες λειτουργίες, μοντέρνα πληκτρολόγια αφής και σειρήνες πιστοποιημένες με τον ανώτερο βαθμό ασφάλειας.

Εικόνα
SIGMA SECURITY

Οι πίνακες συναγερμού της σειράς S PRO, διαθέτουν μοναδικές δυνατότητες, όπως τη λειτουργία All Day Secure. Η λειτουργία αυτή επιτρέπει στον τελικό χρήστη να ανοίξει οποιαδήποτε πόρτα ή παράθυρο για να αεριστεί ο χώρος ή ακόμα και να βγει στον εξωτερικό χώρο, χωρίς να αφοπλίσει το σύστημα συναγερμού. Με αυτό τον τρόπο, είναι απόλυτα προστατευμένος κάθε στιγμή, χωρίς όμως να περιορίζεται εντός του προστατευόμενου χώρου.

Οι πίνακες συναγερμού S PRO ενσωματώνουν, επίσης, ειδικό σύστημα απόρριψης ψευδοσυναγερμών, το οποίο αναλύ-ει τις σηματοδοτήσεις από τους ανιχνευτές του συστήματος, τις επεξεργάζεται με ειδικούς αλγόριθμους και απορρίπτει τις ψευδείς ενεργοποιήσεις.

Εικόνα
SIGMA SECURITY

Για τον απομακρυσμένο έλεγχο, η σειρά S PRO διαθέτει τη δωρεάν εφαρμογή S Mobile Cloud, η οποία επιτρέπει στον τελικό χρήστη να διαχειρίζεται ένα ή περισσότερα συστήματα ασφαλείας από το κινητό του τηλέφωνο.

Η εφαρμογή S Mobile Cloud παρέχει άμεσες ειδοποιήσεις (push notifications) σε περίπτωση συναγερμού και άλλων συμβάντων. Ο χρήστης έχει επίσης τη δυνατότητα απομακρυσμένης ενεργοποίησης και απενεργοποίησης συσκευών που είναι συνδεμένες στο σύστημα του, καθώς και διαχείριση του θερμοστάτη του.

Η εφαρμογή S Mobile Cloud διαθέτει απλό και εύχρηστο μενού στα Ελληνικά.

Εικόνα
SIGMA SECURITY

 

Για την σειρά S PRO είναι διαθέσιμες τρεις σειρές πληκτρολογίων αφής (PROTEUS, ORPHEUS και TRITON), με εξαιρετική αισθητική και ποιότητα κατασκευής, τα οποία διατίθενται με ή χωρίς ενσωματωμένο αναγνώστη RFID, για εύκολη όπλιση και αφόπλιση του συστήματος.

Επίσης, υπάρχει μεγάλη γκάμα περιφερειακών όπως επεκτάσεις ζωνών, συσκευών επικοινωνίας, ασύρματες επεκτάσεις και άλλα.

Εικόνα
SIGMA SECURITY

 

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι όλα τα προϊόντα της Sigma Security διαθέτουν 6 χρόνια εγγύηση, με άμεση αντικατάσταση του προϊόντος σε περίπτωση βλάβης.

Η τεχνική υποστήριξη είναι άμεση και αποτελεσματική, διότι η επικοινωνία γίνεται απευθείας με τον ίδιο τον κατασκευαστή.

Εικόνα
SIGMA SECURITY

 

SIGMA SECURITY

Sigma Security

Κεντρικό κατάστημα: Εθνάρχου Μακαρίου 5 173 43, Άγιος Δημήτριος

Υποκατάστημα: Πέλοπος 4 121 31, Περιστέρι

Τηλέφωνο Κατάστημα Αγίου Δημητρίου: 210 9716046

Κατάστημα Περιστερίου: 210 9716058

Ιστοσελίδα: www.sigmasec.gr

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis