Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
17:39 | 30/01/2024

Η Safariland ανακοίνωσε την κυκλοφορία των Protech Assault II και III Lightweight Shields. Οι συγκεκριμένες ασπίδες παρέχουν βελτιωμένη ασφάλεια και ευελιξία, στοιχεία απαραίτητα για τους εργαζόμενους στον τομέα επιβολής του νόμου.

Οι ασπίδες Assault Lightweight διαθέτουν τριγωνικό παράθυρο που επιτρέπει αυξημένη κατακόρυφη ορατότητα στον χειριστή τους. Αυτός ο σχεδιασμός εξασφαλίζει τη βέλτιστη επίγνωση της κατάστασης, επιτρέποντας στους αστυνομικούς να ανταποκρίνονται αποτελεσματικά σε κρίσιμες καταστάσεις.  

Διαβάστε επίσης

«Η Safariland έχει δεσμευτεί να αναπτύξει λύσεις που ανταποκρίνονται στις εξελισσόμενες ανάγκες των αστυνομικών», δήλωσε ο James Duncan, αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής του Safariland. "Οι ελαφριές ασπίδες Assault II και III αντιπροσωπεύουν την αφοσίωσή μας στην παροχή εξαιρετικής προστασίας χωρίς συμβιβασμούς στην κινητικότητα. Είμαστε περήφανοι που προσφέρουμε αυτές τις ασπίδες στους πελάτες μας, γνωρίζοντας ότι θα ενισχύσουν την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των αστυνομικών".

Το μοντέλο Assault III LW, με βάρος μόνο 20,4 λίβρες, προσφέρει εξαιρετική βαλλιστική κάλυψη ενώ παραμένει ελαφρύ.  

Οι ασπίδες Assault LW υποβάλλονται σε αυστηρό έλεγχο. Αυτές ακριβώς οι ολοκληρωμένες δοκιμές που γίνονται εγγυώνται την ικανότητα των ασπίδων να αντέχουν σε ρεαλιστικά σενάρια και παρέχουν αξιόπιστη προστασία στους αστυνομικούς, λέει ο James Duncan.

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis