Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
jeep
11:44 | 03/04/2024

Χάρη στο μοναδικό στιλ το Jeep Renegade έχει αποδεδειγμένα καθιερωθεί στη συνείδηση του κοινού και μετράει ήδη σχεδόν 2 εκατομμύρια πωλήσεις στην εμπορική του σταδιοδρομία.

Τώρα η Jeep ισχυροποιεί σημαντικά το τεχνολογικό υπόβαθρο του μοντέλου, χωρίς βέβαια αυτό να αλλοιώνει σε τίποτα την αισθητική του. Κεντρικοί ήρωες της αναβάθμισης είναι το digital cluster 10,25" και το νέο infotainment με οθόνη 10,1", το οποίο διαθέτει πέντε φορές ταχύτερο επεξεργαστή σε σχέση με τον προηγούμενο. Το σύστημα χαρακτηρίζεται επίσης από την κορυφαία συνδεσιμότητα που εξασφαλίζει απρόσκοπτη συμμετοχή στα ψηφιακά δρώμενα, ενώ υποστηρίζονται επιπλέον over the air αναβαθμίσεις και φωνητικές εντολές.

Το Jeep Renegade είναι διαθέσιμο αποκλειστικά με υβριδικά κινητήρια συστήματα και αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. Το ένα είναι το 48V e-Hybrid των 130 ίππων που εγγυάται πλήρη υβριδική εμπειρία και αμιγή ηλεκτρική κίνηση κατά το ξεκίνημα, τις χαμηλές ταχύτητες και το παρκάρισμα-ξεπαρκάρισμα.

Το δεύτερο αφορά στο Plug-in Hybrid 4xe που συνδυάζει θερμικό κινητήρα για τους εμπρός τροχούς και ηλεκτρικό για τους πίσω, έχοντας μέγιστη συνδυαστική ισχύ 190 ή 240 ίππων. Το αποτέλεσμα είναι ένα πανίσχυρο τετρακίνητο SUV με κορυφαίες εκτός δρόμου δυνατότητες, αλλά και αμιγώς ηλεκτρική καθημερινότητα με ελάχιστο κόστος μετακίνησης, χάρη στην μπαταρία των 11,4 kWh.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis