Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:39 | 07/05/2024

Ένα απίστευτο θρίλερ βίωσε η οικογένεια ενός 41χρονου στη Λάρισα ο οποίος σε κατάσταση αμόκ και κρατώντας μαχαίρι κινήθηκε εναντίον ενός 43χρονου φίλου του αδερφού του που τους επισκέφθηκε για να πάνε όλοι μαζί στον Επιτάφιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Ελευθερία που επικαλείται μαρτυρίες όλα έγιναν λίγο μετά τις 8 το βράδυ όταν ο 41χρονος απαιτώντας από όλους να φύγουν από το διαμέρισμα, βγήκε από το δωμάτιό του και κρατώντας ένα μαχαίρι κινήθηκε προς τον 43χρονο φίλο του αδελφού του.

Διαβάστε επίσης

Ο 39χρονος αδελφός του 41χρονου προσπάθησε να ακινητοποιήσει τον αδελφό του, ενώ παρενέβη και ο πατέρας τους για να τους χωρίσει. Στο μεταξύ, ο 43χρονος, έχοντας στην αγκαλιά του το αγοράκι και παιδί της συντρόφου του 39χρονου, βγήκε στον δρόμο καλώντας σε βοήθεια. Στο σημείο έφτασε η αστυνομία που βρήκε στο κρεβάτι τον 41χρονο να κρατά το μαχαίρι, το οποίο και τους παρέδωσε.

Λάρισα: Με ελεαφρά τραύματα ο 39χρονος και ο φίλος του, αμυχή έφερε και το μωρό

Ο 39χρονος και ο 43χρονος μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών, καθώς στην προσπάθειά τους ο ένας να τον αφοπλίσει και ο άλλος να τον αποφύγει τραυματίστηκαν ελαφρά. Μια αμυχή στον δεξιό βραχίονα έφερε και το 10 μηνών μωρό, όπως διαπιστώθηκε κατά την εξέταση από τους γιατρούς.

Τελικά, ο 41χρονος κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος χθες το μεσημέρι μετά την απολογία του στον Ανακριτή. Σε βάρος του ασκήθηκε από την αντεισαγγελέα Πλημμελειοδικών δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή, ενδοοικογενειακή επικίνδυνη σωματική βλάβη, οπλοφορία και οπλοχρησία κατ’ εξακολούθηση.

iefimerida.gr

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis