Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:44 | 26/11/2014

«Γι’ αυτά  τα παιδιά αξίζει ένα «ΜΠΡΑΒΟ».  Αξίζει  η προσοχή μας. Αξίζει να τους δίνουμε εύσημα όταν βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του αγώνα», τόνισε μεταξύ άλλων σήμερα στη Βουλή ο Υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

 Η παρέμβαση του κ . Βαρβιτσιώτη έγινε κατά τη διάρκεια της συζήτησης νομοθετικής ρύθμισης που κατέθεσε και η οποία ενισχύει τη λειτουργία του Λιμενικού Σώματος και τη στελέχωση των παραμεθορίων λιμενικών αρχών.

Κατά τη διάρκεια της παρέμβασής του στη Βουλή, ο κ. Βαρβιτσιώτης, επεσήμανε για ακόμη μία φορά την υψηλή προσήλωση με την οποία ανταποκρίνονται καθημερινά  τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος στην πολυδιάστατη αποστολή τους.  Ιδιαίτερη αναφορά έκανε, παράλληλα, και στην ευρεία επιχείρηση έρευνας και διάσωσης επτακοσίων (700) παράνομων μεταναστών που πραγματοποιείται αυτήν την ώρα σε θαλάσσια περιοχή αρκετών ναυτικών μιλίων ανοιχτά της Κρήτης:

«Περίμενα να ακούσω ένα πράγμα σήμερα από το συνάδελφο του ΣΥΡΙΖΑ: Να πει ένα μεγάλο «μπράβο» στα στελέχη του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής  Ακτοφυλακής,  που  από  χθες το μεσημέρι παλεύουν με τα κύματα σε μια τεράστια επιχείρηση διάσωσης επτακοσίων (700)  ψυχών σε πάρα πολύ  δύσκολες  συνθήκες, οι  οποίοι επιχειρούν  από  θαλάσσης και από αέρος  σε συντονισμό με το Πολεμικό Ναυτικό  και είναι ήδη κοντά στις 24 ώρες  στη  θάλασσα.

Γι’ αυτά  τα παιδιά αξίζει ένα «ΜΠΡΑΒΟ».  Αξίζει  η προσοχή μας. Αξίζει να τους δίνουμε εύσημα όταν βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του αγώνα. Αξίζει να τους δίνουμε προνομιακές ρυθμίσεις, ώστε να κινητροδοτούμε ολοένα και περισσότερους να υπηρετούν στη  παραμεθόριο», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Πηγή:fimotro.blogspot.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis