Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
09:20 | 21/11/2014

Το ντέρμπι Μαρινάκη - Μελισσανίδη  συνεχίζεται και σήμερα δόθηκε ο επαναληπτικός αγώνας του ματς της περασμένης εβδομάδας. Η σύγκρουση οδηγείται στα άκρα με τις δυο πλευρές να ανταλλάσσουν βαρύτατες καταγγελίες, με διακόσμηση φράσεις όπως «γελωτοποιός» και «μπούληδες».

Τη σέντρα στο σημερινό ματς έκανε ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος εξαπέλυσε ολομέτωπη επίθεση κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη, κατηγορώντας τον για σειρά εκνομων ενεργειών. Είπε μεταξύ αλλων : «Μπούληδες ήταν και θα μείνουν. «Μαμά» είπαν 20 χρονών. Βρήκαν ένα σύστημα έτοιμο και το χρησιμοποιούν. Εγώ δεν είπα πως είμαι ψάλτης στην εκκλησία. Ποδοσφαιράνθρωπος είμαι. Πάντα θα υπάρχει ένα παρασκήνιο, αλλά αυτό που γίνεται τώρα είναι ανεξήγητο. Να πηγαίνουν και να αναφέρονται όλα τα όργανα στον πρόεδρο του Ολυμπιακού»

Στο...δεύτερο ημιχρονο του ο Ολυμπιακός πέρασε στην αντεπίθεση με μια μια ανακοίνωση στην οποία χαρακτηρίζει «γελωτοποιό» τον ισχυρό άνδρα της ΑΕΚ προσθέτοντας ότι τις «επόμενες ημέρες ο κ. Μελισσανίδης θα έχει να ασχοληθεί με πολύ σοβαρότερες κατηγορίες απο την «συκοφαντική δυσφήμιση». Κυρίως δε, με την ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ ΕΚ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΣ, του Χριστόφορου Ζωγράφου που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο».

Πρωτάθλημα γιοκ και αυτό το Σαββατοκύριακο

Την ίδια ώρα στο πραγματικό γήπεδο δεν θα δούμε μπάλα ούτε αυτό το Σαββατοκυριακό αφού η ΕΠΟ ανακοίνωσε πως εμμένει στην απόφασή της και δεν ορίζει διαιτητές

thetoc.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis