Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:30 | 22/11/2014

 

Σε μπελάδες μπήκε μια δεκαμελής συμμορία κακοποιών στη Ρωσία όταν αποφάσισε να παρενοχλήσει σε μπαρ τη σύζυγο του 29χρονου επαγγελματία μποξέρ Νικολά Βλασένκο. Ο μποξέρ κατάφερε όχι απλά να προστατεύσει τη γυναίκα του από τους ενοχλητικούς άντρες, αλλά να δώσει και ένα μάθημα στους «αήττητους» κακοποιούς που είχαν γίνει βάσανο για την αστυνομία

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Βλασένκο επέστρεψε από την τουαλέτα και είδε τη σύζυγό του περικυκλωμένη από δέκα άντρες που της ζητούσαν επίμονα να τους ακολουθήσει έξω από το μπαρ. Όταν εκείνος τους ζήτησε το λόγο η συμμορία του πρότεινε να το «συζητήσουν» έξω από το μαγαζί, χωρίς όμως να γνωρίζουν την ιδιότητά του.

Με το που βγήκαν από το μπαρ, ένας από τη συμμορία του επιτέθηκε και ο Βλασένκο αμέσως ξεκίνησε να τον γρονθοκοπεί. Συνέχισε με ακόμα δύο κακοποιούς και μόλις οι τρεις αυτοί έπεσαν στο έδαφος, οι υπόλοιποι τράπηκαν σε φυγή. Η κρυφή κάμερα που ήταν τοποθετημένη έξω από το μαγαζί κατέγραψε το συμβάν και ενώ ένας από τους άντρες της συμμορίας θέλησε να κάνει μήνυση για τον ξυλοδαρμό του, η αστυνομία του είπε πως κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό, καθώς ο 29χρονος μποξέρ βρισκόταν σε αυτοάμυνα.

Το μόνο σίγουρo είναι ότι η συμμορία μετά από αυτά θα προσέχει διπλά με ποιον τα βάζει.

 

 

ΠΗΓΗ: koolnews.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis