Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:52 | 25/11/2014

 

Οι αστυνομικοί θεωρούν ζήτημα χρόνου τον εντοπισμό και την προσαγωγή των δύο συντρόφων του 30χρονου μανιακού με το καλάσνικοφ, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν πλέον στην κατοχή τους ένα ισχυρό στοιχείο. Το κινητό τηλέφωνο του ενός, που μέχρι το μεσημέρι, εξέπεμπε στίγμα εκπομπής στην περιοχή του Πειραιά.

Ο επίμαχος αριθμός του τηλεφώνου βρέθηκε είτε από τη διασταύρωση των κλήσεων και τη χρονική διάρκεια της συνομιλίας την ώρα που ο μακελάρης βρίσκεται  έξω από το κλαμπ και συνομιλεί για περίπου μισή ώρα και λίγο μετά το κλείσιμο τηλεφώνου εμφανίζεται με το καλάσνικοφ στο χέρι, είτε από τις τηλεφωνικές κλήσεις που έγιναν από το δωμάτιο του ξενοδοχείου στο οποίο διέμενε τις προηγούμενες ημέρες και απέχει λίγες δεκάδες μέτρα από το κλαμπ.

Μάλιστα, θεωρούν ότι ο ένας από τους δύο συμμετείχε με το μανιακό στις επιθέσεις στα δύο καφενεία και είναι αυτοί που αποχώρησαν από το ματωμένο κλαμπ 10 λεπτά πριν από τη δική του έξοδο και σχεδόν μία ώρα πριν από το μακελειό.

Από το γεγονός ότι στις προηγούμενες επιθέσεις χρησιμοποίησε νοικιασμένο τζιπ το οποίο εγκατέλειψε σε πάρκινγκ στο κέντρο της Αθήνας και τη διαπίστωση πως τελικά διέμενε σε ξενοδοχείο, πιθανολογείται ότι δεν έχει ισχυρό δίκτυο κάλυψης, πως κρύβεται το πιθανότερο μέσα σε κάποιο αυτοκίνητο νοικιασμένο ή κλεμμένο και πως τα περιθώρια στενεύουν απελπιστικά γι αυτόν.

Για το συγκεκριμένο λόγο έχουν δοθεί ειδικές οδηγίες αυτοπροστασίας στους αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης και της ομάδας ΔΙΑΣ που περιπολούν στους δρόμους και ανά πάσα στιγμή μπορεί να έρθουν τετ α τετ με τον αδίστακτο αυτό κακοποιό, ενώ στην περίπτωση του εντοπισμού του, έχει συγκροτηθεί ειδικά επιλεγμένη ομάδα της ΕΚΑΜ, που όταν το πλήρωμα του χρόνου φτάσει, να επιχειρήσουν αυτοί τη σύλληψη του εξαιτίας της πολύ υψηλής επικινδυνότητας του.

bloko.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis