Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:25 | 29/11/2014

 

Σφοδρή επίθεση κατά των αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας στην Πάτρα εξαπέλυσε πριν λίγο ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης Βασίλης Κικίλιας επειδή έλαβαν αυξημένα μέτρα ασφαλείας για την επίσκεψή του και προχώρησαν σε προληπτικό κλείσιμο δρόμων.

Ο κ. Κικίλιας έφτασε στο σημείο απευθυνόμενος σε ανώτερους αξιωματικούς να τους χαρακτηρίσει ακόμα και «τσίρκο»!!!

 

 

 

ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (σχετ. αναρτησεισ)

νεότερη ενημέρωση 11.10΄

Συνάντηση με τον Μητροπολίτη Πατρών κ.κ. Χρυσόστομο έχει αυτή την ώρα ο Υπουργός Δημοσίας Τάξης Βασίλης Κικίλιας.

Ο κ. Κικίλιας στη συνέχεια θα συναντηθεί με εκπροσώπους φορέων και τον Δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη, ενώ θα συμμετάσχει σε εκδήλωση της ΝΟΔΕ Αχαίας της Νέας Δημοκρατίας.

Αύριο ο κ.Κικίλιας θα εκπροσωπήσει την κυβέρνηση στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό του Πολυούχου της Πάτρας Αποστόλου Ανδρέα.

πρώτη ανάρτηση 9.03΄

Καταφθάνει σήμερα στην Πάτρα ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Βασίλης Κικίλιας, ο οποίος και θα παραμείνει, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, μέχρι και αύριο Κυριακή το πρωί, ώστε να παραστεί στις εκδηλώσεις εορτασμού του Πολιούχου Αποστόλου Ανδρέα.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του PatrasTimes, το πρόγραμμα του Υπουργού είναι ιδιαίτερα γεμάτο με συνεχείς συναντήσεις που ξεκινούν από νωρίς το πρωί μέχρι και αργά το απόγευμα οπότε και θα μιλήσει στην κεντρική εκδήλωση της ΝΟΔΕ Ν.Δ. Αχαΐας στο ξενοδοχείο Αστήρ.

Συγκεκριμένα στις 11 το πρωί ο κ. Κικίλιας θα συναντηθεί με τον Μητροπολίτη Πατρέων, κ.κ. Χρυσόστομο, θα ακολουθήσει συνάντηση με το Δήμαρχο Κώστα Πελετίδη, ενώ στις 12 μ. θα επισκεφθεί την Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας, όπου θα συναντηθεί με αξιωματικούς της τοπικής ΕΛ.ΑΣ. αλλά και εκπροσώπους συνδικαλιστικών οργανώσεων.

Το μεσημέρι θα κάνει περίπατο στην αγορά της Πάτρας και ακολούθως θα επισκεφθεί την Πυροσβεστική αλλά και το Νοσοκομείο Ρίο και το απόγευμα, λίγο πριν την εκδήλωση της ΝΟΔΕ και την ομιλία του θα έχει συνάντηση με το Επιμελητήριο Αχαΐας.

patrastimes.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis