Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:02 | 17/12/2014

 

Πριν από περίπου 2 ώρες, τελείωσε το Συμβούλιο των μεταθέσεων κατωτέρων, το οποίο εκτός από τα καθήκοντα των έκτακτων - αμοιβαίων μεταθέσεων, αποφάσισε και τις μεταθέσεις για τις φυλακές Ασφαλείας, τύπου Γ΄ του Δικαστικού καταστήματος κράτησης Δομοκού Ν. Φθιώτιδας.

Το Συμβούλιο αποφάσισε τη μετάθεση

62 Ειδικών Φρουρών,

61 Αστυνομικών με οργανική θέση Αστυφύλακα [Αρχιφύλακες, Υπαρχιφύλακες, Αστυφύλακες] και

6 Αστυνομικών με οργανική θέση Βαθμοφόρου [Υπαστυνόμοι,Ανθυπαστυνόμοι, Αρχιφύλακες].

Να θυμίσουμε ότι με την υπ” αριθμ. 7002/2/425 από 06-12-2014 Απόφαση του Αρχηγού της Ελληνική Αστυνομίας, μεταφέρθηκαν από Υπηρεσίες της Ελληνική Αστυνομίας οι απαραίτητες οργανικές θέσεις για τη στελέχωση της νέας Υπηρεσίας.

Επίσης για τους ενδιαφερόμενους, οι θέσεις αυτές που περίπου είναι διπλάσιες στον αριθμό από τις μεταθέσεις που διέταξε το εν λόγω Συμβούλιο μεταθέσεων, θα καλυφθούν και θα καλύπτονται, σύμφωνα με το Π.Δ. 100/2003, από τις αιτήσεις με αντικειμενικά κριτήρια[μόρια] που κατατέθηκαν φέτος και θα κατατεθούν τα επόμενα χρόνια, για την Α.Δ. Φθιώτιδας.

Οι μεταθέσεις που διατάχθηκαν θα εκτελεστούν άμεσα, μετά όμως τη λήξη των προγραμματισμένων για τις γιορτές αδειών, σύμφωνα με το άρθρο 24 του παραπάνω Προεδρικού Διατάγματος.

Εμείς ως Σ.Κ.Α.Υ.Θεσσαλονίκης, ευχόμαστε σε όλους τους ενδιαφερόμενους, καλή μετάθεση και ανάληψη των καθηκόντων τους στη νέα Υπηρεσία και στο νέο δύσκολο έργο τους.

Συνδικαλιστική Κίνηση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης [Σ.Κ.Α.Υ.]

¨πρώτα ο Συνάδελφος»

skaythess

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis