Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:38 | 19/12/2014

 

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι άνδρες της Αστυνομικής Υποδιεύθυνσης Αμαλιάδας που αποσφράγισαν το διαμέρισμα ενός συνταξιούχου συναδέλφου τους ο οποίος είχε πεθάνει στην βεράντα του πριν από πέντε μήνες, καθώς διαπίστωσαν ότι το σπίτι είχε μετατραπεί σε αποθήκη πυρομαχικών με χιλιάδες σφαίρες!

Το μικρό διαμέρισμα στον τρίτο όροφο πολυκατοικίας είχε σφραγιστεί με παραγγελία του Ειρηνοδικείου Αμαλιάδας, μετά τον θάνατο του 66χρονου πρώην αστυνομικού τον περασμένο Ιούλιο και αποσφραγίστηκε παρουσία συμβολαιογράφου. Μέσα, βρέθηκαν αρχικά έξι καραμπίνες και ένα δίκαννο για τα οποία ο ιδιοκτήτης είχε νόμιμες άδειες κατοχής και παραδόθηκαν για φύλαξη στους αστυνομικούς μαζί  με 341 φυσίγγια διαφόρων τύπων.

Όμως, όταν εκείνοι έκαναν έρευνα στα υπόλοιπα δωμάτια, διαπίστωσαν έκπληκτοι πως ο  66χρονος που είχε αποδημήσει μετά από καρδιακό επεισόδιο είχε αφήσει «κληρονομιά» και άλλες 6.000 σφαίρες διαφόρων διαμετρημάτων! Ο συνταξιούχος αστυνομικός, που είχε υπηρετήσει για πολλά χρόνια στο τμήμα της πόλης, αλλά κανείς δεν γνώριζε κάτι για την περίεργη «συλλογή» του που κατασχέθηκε.

 

http://www.protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis