Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:34 | 15/12/2014
 
Πριν από 34 χρόνια σκότωσε τον πιο εμβληματικό άνθρωπο της μουσικής, τον John Lennon, και εξακολουθεί μέχρι και σήμερα να είναι πιστός θαυμαστής των Beatles και να θέλει να συναντήσει το θύμα του στον παράδεισο. Ο Mark ¬David Chapman πάτησε τη σκανδάλη στις 8 Δεκεμβρίου του 1980, και ο Lennon έπεφτε νεκρός από τέσσερις σφαίρες έξω από το κτίριο The Dakota στη Νέα Υόρκη. 

Ο δράστης της φρικτής δολοφονίας που σόκαρε και εξακολουθεί και σοκάρει, εκτίει ποινή ισόβιας κάθειρξης και τρεις δεκαετίες περίπου μετά τη πράξη του, η σύζυγός του Gloria Hikoro Chapman μιλάει στην Dailymail για τη ζωή του δολοφόνου του Lennon πίσω από τα κάγκελα. Η Chapman οποία παντρεύτηκε τον δολοφόνο του Λένον 18 μήνες περίπου πριν εκείνος πάρει την μοιραία απόφαση.



Η ίδια αναφέρει ότι περνάει, μια φορά το χρόνο, μαζί με τον σύζυγό της 44 ώρες μέσα σε ένα τροχόσπιτο στη φυλακή μαγειρεύοντας, βλέποντας τηλεπαιχνίδια και κάνοντας σεξ, πιστεύει ότι ο σύζυγός της και Lennon θα επανενωθούν στον παράδεισο, εκτιμά ότι ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ θα τα βρει με τον δολοφόνο. 

Όπως σημειώνει, η ο δολοφονία δεν ήταν τυχαία, αλλά έγινε έπειτα από μελέτη και υποστηρίζει ότι ο άντρας της έχει μετανιώσει. 



«Αν έλεγε κάτι ο Μαρκ θα ήταν συγγνώμη που προκάλεσε τόσο πόνο. Ο John ήταν ένας καλός άνθρωπος, αλλά ο Mark δεν το σκέφτηκε αυτό εκείνη την ημέρα, έβαλε πάνω από όλα τον εαυτό του. Τον σκότωσε γιατί πίστευε ότι πίσω από τη λάμψη της φήμης υπήρχε μια κακοφημία που δεν μπορούσε να αντισταθεί».

Η 63χρονη λέει στον δημοσιογράφο της εφημερίδας ότι ο σύζυγός της κάνει τρεις δουλειές στη φυλακή, ενώ, ονειρεύεται να περπατήσει και πάλι στην παραλία της Χαβάης όπου της έκανε πρόταση γάμου. 



«Είμαστε αγαπημένο ζευγάρι. Στις επισκέψεις μου, φέρνω φαγητό και σπιτική πίτσα και βλέπουμε τροχό της τύχης. Μερικές φορές βλέπουμε τους κρατουμένους να παίζουν μπέιζμπολ ενώ καμιά φορά συζητάμε και για τον Τζον». Η Chapman τέλος αναφέρει ότι μαζί με τον σύζυγό της γράφουν διαρκώς γράμματα στην Yoko Ono ζητώντας συγχώρεση. 



 
ΠΗΓΗ: newsbeast.gr
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis