Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
14:39 | 24/03/2024

Ανάρτηση του Αν. Γενικoύ Γραμματέα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορ/κης Αττικής, Αποστολόπουλου Δημητριου:

Μεγάλη χαρά,τιμή και η συγκίνηση μου για την βράβευση μου σήμερα με μετάλλιο και τιμητική πλακέτα στο 22ο φεστιβάλ μηχανοκίνητου θεάματος.

Από τον δημοσιογράφο Μ.Κοντιζά διοργανωτή για την συνολική προσφορά μου στην καταπολέμηση του τροχαίου ατυχήματος μέσα από την επαγγελματική, συνδικαλιστική και κοινωνική μου δράση. Την απονομή την έκανε ο Χ Γιαννούκας εκπαιδευτής οδηγών.

Ήμουν προσκεκλημένος σαν ομιλητής σε ένα αγαπημένο και εντυπωσιακό moto festival αλλά η βράβευση αποτέλεσε έκπληξη.

Μαζί μου βραβεύτηκαν εξαιρετικοί άνθρωποι από τον χώρο της οδικής ασφάλειας ο εκπαιδευτής οδήγησης & οδικής ασφάλειας Xristos Giannoukas ,ο πραγματογνώμονας (Λ.Στεργιου) από την ο Περιφέρεια (Κ.Λογοθέτης)και από σύλλογο πρόληψης τροχαίων ατυχημάτων 'My grand road' ο (Σ.Γιαννόπουλος).

Για όσους θα έβλεπαν ένα εντυπωσιακό σόου οι διοργανωτές ήθελαν να περάσουν το μύνημα της οδικής ασφάλειας, χαίρομαι αν συνέβαλα και εγώ με την τοποθέτηση μου.

Ευχαριστίες στην διαδικτυακή ομάδα ΌΧΙ ΑΛΛΑ ΘΥΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ' για το bunner με το logo της υπηρεσίας μου ώστε να το έχω μαζί στα μαθήματα οδικής ασφάλειας που πραγματοποιούμε με το κλιμάκιο οδικής ασφάλειας της υπηρεσίας μου.

Ευχαριστίες στο κοινό,σε συγγενείς, φίλους, συναδέρφους, αξιωματικούς της υπηρεσίας μου που παρεβρέθηκαν και τον Αστυνόμο κ.Παλαιολογο της υπηρεσίας μου που παρέλαβε μαζί μου το bunner καθώς πραγματοποιούμε μαζί τις ημερίδες οδικής ασφάλειας .

Ευχή μου είναι να γυρίζουμε όλοι σε αυτούς που αγαπάμε και πρόταση μου να αναδειχθούν τα Τροχαία ατυχήματα σε εθνικό ζήτημα και να δημιουργηθούν πίστες με άδεια καταλληλότητας ανά Περιφερειακή ενότητα.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis