Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
09:43 | 25/03/2024

Στη σύλληψη ενός αστυνομικού   προχώρησαν οι «αδιάφθοροι» της ΕΛ.ΑΣ., το απόγευμα της Πέμπτης (21/3) σε περιοχή της Αττικής. Η σύλληψη έγινε στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Ο συγκεκριμένος αστυνομικός, σύμφωνα με ρεπορτάζ του MEGA,  φέρεται να παραδέχτηκε στην κατάθεσή του πως μετέφερε εκδιδόμενη γυναίκα σε ξενοδοχείο, ενώ υποστήριξε ότι οι κοπέλες ένιωθαν οικεία μαζί του.

Διαβάστε επίσης

Η εκπομπή του MEGA «Ακόμα δεν είδες τίποτα», αποκάλυψε την κατάθεση του αστυνομικού. «Ό,τι έκανα το έκανα επειδή αντιμετωπίζω οικονομικά προβλήματα. Πράγματι στα μέσα Μαρτίου μετέφερα εκδιδόμενη γυναίκα στο ξενοδοχείο (αναφέρει όνομα ξενοδοχείου) στην περιοχή της Μεταμόρφωσης, έναντι του χρηματικού ποσού των 20 με 30 ευρώ κάθε φορά», φέρεται να υποστήριξε.

Επιπλέον, ο αστυνομικός κατέθεσε πως «τον τελευταίο χρόνο, έχω μεταφέρει δέκα διαφορετικές ενήλικες πάντα, ρωσικής και ουκρανικής καταγωγής, οι οποίες επισκέπτονταν εφήμερα την Ελλάδα για αναψυχή και είχαν όλες νόμιμα έγγραφα σε διάφορα ξενοδοχεία ημιδιαμονής».

Καταλήγοντας, υποστήριξε πως «λόγω του ότι μπορούσαν να επικοινωνήσουν μαζί μου στην ίδια γλώσσα, με εμπιστεύονταν και αισθάνονταν ασφάλεια και οικεία»

Δείτε το σχετικό απόσπασμα του ρεπορταζ της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα»:

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis