Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
δικαστική αστυνομια
11:58 | 22/03/2024

Ξεκίνησε εχθές η υποβολή δικαιολογητικών για την προκήρυξη του ΑΣΕΠ 1ΔΑ/2023 και τις μόνιμες προσλήψεις στη δικαστική αστυνομία.

Συγκεκριμένα, η Κεντρική Επιτροπή Διαγωνισμού του Υπουργείου Δικαιοσύνης, καλεί τους υποψήφιους της ΤΕ κατηγορίας που περιλαμβάνονται στον πίνακα, οι οποίοι προηγούνται στους πίνακες κατάταξης με βάση τη συνολική τους βαθμολογία, σύμφωνα με τα δηλωθέντα στην ηλεκτρονική τους αίτηση στοιχεία, να υποβάλουν με συστημένη επιστολή σε φάκελο μεγέθους Α4 τα απαιτούμενα κατά περίπτωση δικαιολογητικά, σε έντυπη μορφή, τα οποία προβλέπονται στο Κεφάλαιο Ε΄ της οικείας προκήρυξης.

Διαβάστε επίσης

Την Αίτηση Υποβολής Δικαιολογητικών (Παράρτημα Γ΄, σελ. 95 της προκήρυξης), συμπληρωμένη, υπογεγραμμένη και θεωρημένη με το γνήσιο της υπογραφής και στην οποία θα αναγράφονται αναλυτικά όλα τα δικαιολογητικά που προσκομίζει ο υποψήφιος και

Την εκτυπωμένη μορφή της ηλεκτρονικής αίτησης υπογεγραμμένη, στην οποία να αναγράφεται ο αριθμός μητρώου της αίτησης που έλαβε κατά την ηλεκτρονική της υποβολή

Η προθεσμία υποβολής της αίτησης με τα επισυναπτόμενα δικαιολογητικά αρχίζει την 21η Μαρτίου 2024, ημέρα Πέμπτη και λήγει την 22α Μαρτίου 2024, ημέρα Παρασκευή.

Περισσότερα εδώ

Πηγή:   dnews.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis