Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
13:04 | 19/05/2024

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες που δημοσιεύονται για τη δολοφονία της 40χρονης στο Μενίδι από τον εν διαστάσει σύζυγό της.

Η 40χρονη, όπως αναφέρουν οι μαρτυρίες, ζούσε μια κόλαση με ξυλοδαρμούς, κακοποιήσεις και βρισιές. Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, η 40χρονη «έφερε 15 τραύματα από νύσσον και τέμνον όργανο, αλλά και τραύματα σε όλο της το σώμα»

Διαβάστε επίσης

Η 40χρονη Ενκελέιντα είχε γνωρίσει τον 50χρονο όταν ήταν 17 ετών και μαζί του έφυγε από τον Αυλώνα για ένα καλύτερο μέλλον στην Ελλάδα. Στα 19 της χρόνια γέννησε την κόρη της ενώ τα προβλήματα του ζευγαριού χρονολογούνται από το 2013.

Η 40χρονη είχε καταγγέλλει τον εν διαστάσει σύζυγό της και μάλιστα στην τελευταία της καταγγελία στις 7 Μαΐου 2024, αποκάλυψε στους αστυνομικούς τον εφιάλτη που ζούσε στο πλευρό του. «Με τον πρώην σύζυγό μου δεν ήμασταν ποτέ καλά. Με έχει απειλήσει, εξυβρίσει πολλές φορές και με έχει βαρέσει. Τα έχω καταγγείλει πολλά περιστατικά άλλα όχι όλα. Εδώ και μία εβδομάδα τον έχω δει ότι με παρακολουθεί κάθεται με το αμάξι του έξω από το σπίτι μου και δεν γνωρίζω το λόγο. Χθες στις 23:10 ήταν πάλι έξω από το σπίτι μου και απλά καθόταν στο αμάξι του. Τον πλησίασα και τον ρώτησα γιατί είναι εδώ και άρχισε να με εξυβρίζει Π….θα δεις τι θα πάθεις, μ…. θα σας κάψω», ανέφερε η καταγγελία σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Πατρίς».

Τα τελευταία λόγια της 40χρονης

Ο 50χρονος στην ομολογία στους αστυνομικούς λίγες ώρες μετά τη σύλληψή του, εμφανίστηκε κυνικός και αμετανόητος, καθώς δήλωσε ότι σκότωσε τη 40χρονη γιατί δεν μπορούσε να τη βλέπει με άλλον. Σύμφωνα με την ομολογία του δράστη, μία φωτογραφία στο Facebook, ήταν εκείνη που τον οδήγησε στην απόφαση να τη συναντήσει το πρωί της 16ης Μαΐου. Η φωτογραφία, όπως ισχυρίζεται, την απεικόνιζε με έναν άλλο άντρα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της υπόθεσης και τα όσα είπε ο κατηγορούμενος είχε αποφασίσει το βράδυ της 15ης Μαΐου να πάει να βρει το θύμα. «Για να το τελειώσω όλο αυτό» όπως ανέφερε κυνικά. Γνώριζε ακριβώς το δρομολόγιό της. Μόλις την αντίκρισε τη ρώτησε: ‘Τι έγινε;’ και η γυναίκα τον ρώτησε ‘Τι εννοείς;’». Ήταν τα τελευταία της λόγια. Της επιτέθηκε με το μαχαίρι, χωρίς όπως λέει, να μπορεί να θυμηθεί πόσες φορές τη χτύπησε.

Η σκηνή του εγκλήματος αποτυπώθηκε σε κάμερα ασφαλείας ενώ η κόρη του ζευγαριού ήταν εκείνη που είπε στους αστυνομικούς ότι ο πατέρας της ήταν εκείνος που αποτυπωνόταν σε κάμερα ασφαλείας στο σημείο της επίθεσης. Οι αστυνομικοί γνώριζαν πια ποιος ήταν ο δράστης.

www.newsbomb.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis