Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
07:59 | 28/03/2024

Στις 26/03/2024 στη Διεύθυνση Αστυνομίας Βοιωτίας, παρουσία του Δ/ντη Δ.Α. Βοιωτίας και του Υποδ/ντη Δ.Α. Βοιωτίας , ο Πρόεδρος του Επιμελητήριο Βοιωτίας και Γενικός Γραμματέας της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος κ. Αγνιάδης Παναγιώτης, ο Πρόεδρος του Εμπορικού συλλόγου Λιβαδειάς κ. Γέρος Δημήτρης και η Πρόεδρος του Φαρμακευτικού συλλόγου Λιβαδειάς κ. Βαρουξή Λουκία παρέδωσαν στο προεδρείο της Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας πενήντα -50- ιμάντες ίσχαιμης περίδεσης (tourniquet) οι οποίοι θα διατεθούν κατά προτεραιότητα στους συναδέλφους που υπηρετούν στις επιχειρησιακές ομάδες και εν συνεχεία σε όλες τις υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βοιωτίας.

Η αξιέπαινη αυτή πρωτοβουλία αποδεικνύει ότι αναγνωρίζεται η προσφορά των Ελλήνων Αστυνομικών στο κοινωνικό σύνολο ενώ αποτελεί παράλληλα και έμπρακτη υποστήριξη στο δύσκολο καθημερινό μας έργο. Δυστυχώς η σκληρή, σύγχρονη πραγματικότητα απαιτεί άμεσο επαναπροσανατολισμό των εκπαιδεύσεων και χορήγηση από την υπηρεσία των απαραίτητων υλικών για την ασφαλή εκτέλεση καθηκόντων των Ελλήνων Αστυνομικών. Ο ιμάντας ίσχαιμης περίδεσης αποτελεί απαραίτητο εφόδιο, αντίστοιχης σημασίας με το αλεξίσφαιρο γιλέκο, το οποίο απαιτείται να φέρει στην εξάρτηση του κάθε Αστυνομικός.

Διαβάστε επίσης

Στόχος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας είναι η άμεση πραγματοποίηση εκπαίδευσης του αστυνομικού προσωπικού στη χρήση του tourniquet και βραχυπρόθεσμα η χορήγηση του σε κάθε Αστυνομικό που εκτελεί καθήκοντα περιπολίας. Μέχρις ότου εκσυγχρονιστεί, στα βασικά, η Ελληνική Αστυνομία, ευχόμαστε τέτοιες πρωτοβουλίες να βρουν μιμητές και στις υπόλοιπες Αστυνομικές Διευθύνσεις. Εκ μέρους όλων των Αστυνομικών υπηρετούντων στη Δ.Α. Βοιωτίας εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες προς όσους συνέβαλαν στην υλοποίηση της σημερινής χορηγίας.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis