Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
12:01 | 26/03/2024

Η επιστολή που ακολουθεί εστάλη στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του Policenet.gr από αναγνώστη μας:

"Η αυτονόητη αναγνώριση των πτυχίων ΑΕΙ των υπηρετούντων αστυνομικών, είναι ένα αίτημα που αγγίζει ευεργετικά όλες τις κατηγορίες προσωπικού (Ειδικούς φρουρούς, Προερχόμενους από την Σχόλη Αστυφυλακών αλλά και τους Αξ/κους από ΣΑΕΑ).

Διαβάστε επίσης

Όμως ακόμα και σήμερα οι Έλληνες Αστυνομικοί και σε αυτό το ζήτημα αποτελούν την δυσάρεστη εξαίρεση!

Οδηγός για το πώς θα αναγνωρίζεται η κατοχή ενός προσθετού πανεπιστημιακού τίτλου σπουδών είναι η λύση των ειδικών μισθολογίων που εφαρμόζουν οι Ελληνικές Ε.Δ. για τις παραγωγικές σχολές τους.

Συγκεκριμένα στις ένοπλες δυνάμεις οι κάτοχοι πρόσθετων πτυχίων ΑΕΙ ( μέτα από σπουδές μετά την έξοδο από τις παραγωγικές σχολές) αποστρατεύονται με έναν καταληκτικό βαθμό περάν αυτού που προβλέπει η κατηγορία στην οποία βρίσκονται απολαμβάνοντας με αυτόν το τρόπο προς το τέλος της σταδιοδρομίας τους οικονομική και μισθολογική προαγωγή.

Οι συνδικαλιστικές ενώσεις της Αστυνομίας πρέπει να προσέλθουν με συγκεκριμένη  πρόταση που αφορά τα ειδικά μισθολόγια επιλύοντας το ζήτημα αυτό.

Είναι χρυσή ευκαιρία ο Υπουργός προστασίας του Πολίτη να κάνει πράξη το αυτονόητο στο τομέα αυτό δίνοντας τα διαπιστευτήρια του σε ότι αφορά το πραγματικό του ενδιαφέρον για τους Έλληνες Αστυνομικούς, επιβεβαιώνοντας επίσης το δόγμα της Αξιοκρατίας της κυβέρνησης."

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis