Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Η Safety And Security είναι Κέντρο Εκπαίδευσης και Συμβουλευτικής στελεχωμένο από έμπειρους Εκπαιδευτές Ενηλίκων. 

Τα στελέχη της κατέχουν πλούσιο βιογραφικό στην Ένοπλη Φύλαξη Ευαίσθητων Στόχων (VIP Protection), στις Διεθνείς Αποστολές Ένοπλης Φύλαξης Πλοίων από πειρατεία (Maritime Security Contractor) και σε Ιδιωτικές Έρευνες και Υπηρεσίες (Private Investigator).  

Προσφορά για τους ένστολους

Παρέχεται σε όλους τους ένστολους και τις οικογένειές τους  20% έκπτωση στα εκπαιδευτικά της προγράμματα.

Εκπαίδευση στις Πρώτες Βοήθειες

Η Safety And Security συνεργάζεται με την Rescue Training International (R.T.I.), η οποία παρέχει πιστοποιημένα εκπαιδευτικά προγράμματα πρώτων βοηθειών, βάσει των διεθνών σχετικών δημοσιεύσεων και πρωτοκόλλων επείγουσας παροχής φροντίδας και χορηγεί αναγνωρισμένα πιστοποιητικά εκπαίδευσης.

Τα προγράμματα της RTI ποικίλουν σε διάρκεια και κόστος, αναλόγως του περιεχομένου τους και του κοινού στο οποίο απευθύνονται (ιδιώτες, εργαζόμενους επιχειρήσεων, επαγγελματίες υγείας κ.ά.). 

Όσον αφορά στην εκπαίδευση παροχής Ειδικών Πρώτων Βοηθειών (πχ διαχείριση σοβαρής αιμορραγίας), το περιεχόμενο των εκπαιδευτικών προγραμμάτων είναι εγκεκριμένο από την Committee for Tactical Emergency Casualty Care (C-TECC).

​Safety And Security

Οι εκπαιδευτές μας είναι πιστοποιημένοι εκπαιδευτές της RTI και κάτοχοι πιστοποίησης του ΕΟΠΠΕΠ στην εκπαίδευση ενηλίκων. 

Στον κατάλογο των εκπαιδευτικών προγραμμάτων θα βρείτε Βασική Υποστήριξη Ζωής, Παιδιατρικές Πρώτες Βοήθειες, Πλήρη Εκπαίδευση Πρώτων Βοηθειών, καθώς και μία σειρά από εξειδικευμένα μαθήματα Πρώτων Βοηθειών που απευθύνονται (κυρίως, αλλά όχι αποκλειστικά) σε επαγγελματίες.

Προγράμματα Εκπαίδευσης για Επαγγελματίες

H Safety And Security συνεργάζεται με την Rescue Training International (RTI), στην παροχή εκπαίδευσης πρώτων βοηθειών,  με την Combatives Group (CG), τους ηγέτες στην Ρεαλιστική Εκπαίδευση της ασφάλειας, της αυτοπροστασίας και της αυτοάμυνας του πολίτη και του επαγγελματία και με την Committee for Tactical Emergency Casualty Care (C-TECC) στην παροχή εκπαίδευσης ειδικών πρώτων βοηθειών για την άμεση και έμμεση φροντίδα απειλής. 

Η Ασφάλεια βασίζεται σε καλές συνήθειες. Μέσω του συστήματος Combatives μπορούμε να τις κτίσουμε ώστε η καθημερινότητά μας να είναι λιγότερο στρεσογόνα και επισφαλής.

Αυτοπροστασία είναι το φυσικό δικαίωμα του κάθε ανθρώπου να προστατεύει τον εαυτό του και τους οικείους του, είναι η εξασφάλιση της υγείας και της σωματικής ακεραιότητας. Για να είναι όμως ενεργό αυτό το φυσικό δικαίωμα θα πρέπει ο άνθρωπος να μπορεί να λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα.

Αυτοάμυνα είναι το σύνολο των πράξεων που αναγκαζόμαστε να εκτελέσουμε όταν η υγεία, η σωματική ακεραιότητα, η ζωή μας βρίσκεται σε κίνδυνο, και είναι πράξεις νομικά κατοχυρωμένες.

Safety And Security

Ο Πέτρος Αργυρακόπουλος είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής της RTI και της C-TECC. Είναι επίσης πιστοποιημένος εκπαιδευτής Combatives και κάτοχος πιστοποίησης ΕΟΠΠΕΠ στην εκπαίδευση ενηλίκων

Το σύστημα Combatives δεν διδάσκει άθληση, αλλά επιβίωση για καταστάσεις υψηλού κινδύνου. 

Στον κατάλογο των προγραμμάτων μας θα βρείτε εκπαιδεύσεις που αφορούν αποκλειστικά τον επαγγελματία, ένοπλο ή άοπλο. Τα προγράμματα αυτά συνδυάζουν τη βασική γνώση αυτοάμυνας-αυτοπροστασίας, ώστε να μπορεί να αντιμετωπίσει μία επικίνδυνη για τον ίδιο και τους συναδέλφους του κατάσταση, ειδικές γνώσεις  παροχής πρώτων βοηθειών σε δυναμικό πεδίο και είναι κατάλληλα προσαρμοσμένα σύμφωνα με τις απαιτήσεις, τα πρωτόκολλα και τη νομοθεσία που αφορά τον επαγγελματία αναλόγως του τομέα του.

Ειδικά για ένστολους προτείνονται:

* Πρώτες Βοήθειες: FPOS Level 1 ή Level 2

* Ειδικές Πρώτες Βοήθειες: Αντιμετώπιση σοβαρής αιμορραγίας (Αντιμετώπιση βαλλιστικού τραύματος)

* Συνδυαστικό πρόγραμμα πρώτων βοηθειών και αυτοπροστασίας: SaS Police ή SaS ViP Protection

Επικοινωνία

Διεύθυνση : Καραισκάκη 20, Χαλάνδρι

Ώρες λειτουργίας: Δευτ-Παρ 9:00 – 21:00

Τηλέφωνο : 210 6830892

Email: [email protected]

Ιστοσελίδα: safetyandsecurity.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis