Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Το εκπαιδευτικό κέντρο Work Your English προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και διεξάγει την εκπαιδευτική εργασία παρέχοντας προηγμένες επικοινωνιακές δεξιότητες για τις ευκαιρίες που προσφέρει η εκπαιδευτική, κοινωνική και επαγγελματική ζωή. Το Work your English βρίσκεται στην καρδιά των Τρικάλων. Τα εξειδικευμένα μέλη της ομάδας είναι έτοιμα για να βοηθήσουν τους μαθητές να επιτύχουν τους στόχους τους.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΠΤΥΧΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΕΠ

 

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ONLINE

Μελετήστε οποιοδήποτε από τα μαθήματα Αγγλικών μας διαδικτυακά.

 

CLOSED GROUP COURSES

Εξατομικεύουμε τα μαθήματα μας.

 

ΑΓΓΛΙΚΑ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ Τ.Ε.Μ.Α ΚΑΙ ΑΡΧΙΦΥΛΑΚΩΝ

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε κορυφαία ποιότητα σε προσιτές τιμές για τους υποψήφιους των εξετάσεων για την εισαγωγή ανθυπαστυνόμων γενικών καθηκόντων στο Τμήμα Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Ανθυπαστυνόμων (Τ.Ε.Μ.Α.) της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης (Σ.Μ.Ε.) Ελληνικής Αστυνομίας.

Το πρόγραμμα μαθημάτων περιλαμβάνει τεστ τοποθέτησης των υποψηφίων όσον αφορά το υπάρχον επίπεδο αγγλικής γλώσσας και είναι μέγιστης διάρκειας 3 μηνών (35 διδακτικές ώρες). Στοχεύουμε στην απόκτηση δεξιοτήτων στην κατευθυνόμενη έκθεση, κατανόηση κειμένου, συμπλήρωση κενών κειμένου με λέξεις, και απόδοση προτάσεων με διαφορετικό τροπο χωρίς να αλλάξει το νόημα.

Η 100% επιτυχία των υποψηφίων μας αποδεικνύει την δυναμική των μαθημάτων μας.

 

ΑΓΓΛΙΚΑ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ

Το εκπαιδευτήριο Work your English αναγνωρίζει την αναγκαιότητα ο σύγχρονος εργαζόμενος να επιμορφώνεται και να εξειδικεύεται βελτιώνοντας συνεχώς τις ατομικές του ικανότητες. Τα Επαγγελματικά Πρόγραμμα Εκμάθησης Αγγλικής Γλώσσας και Αγγλικής Ορολογίας είναι σχεδιασμένα ώστε:

  • να σας δώσουν αυτοπεποίθηση να επικοινωνείτε με επαγγελματική ορολογία
  • να βελτιώσουν την ικανότητα στον προφορικό και γραπτό λόγο, την ανάγνωση, την γραφή και την ακρόαση.

Παράλληλα με την επαγγελματική ορολογία, θα αποκτήσετε την ικανότητα να σχηματίζετε συντακτικά και σημασιολογικά ορθές προτάσεις και να συνθέτετε τις προτάσεις σε σύνολο, που να έχει νοηματική και γλωσσική αλληλουχία, ώστε να μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους άλλους σωστά και αποτελεσματικά.

Ολοκληρώνοντας τον κύκλο σπουδών θα μπορείτε:

  • Να κατανοήσετε άρθρα, συνεντεύξεις, ειδήσεις, εμπορική αλληλογραφία, διαφημίσεις.
  • Να συντάξετε επίσημη και ανεπίσημη αλληλογραφία, αγγελίες, καταχωρήσεις σε έντυπα, κτλ.
  • Να κατανοήσετε ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές εκπομπές, διαφημιστικά spot, ειδήσεις, συζητήσεις, συνεντεύξεις, κτλ.
  • Να συμμετέχετε σε συναλλαγές, σε συζητήσεις, περιγραφή–αφήγηση γεγονότων επικαιρότητας και καθημερινότητας.
  • Να γνωρίζετε στοιχεία πολιτισμού και τρόπου ζωής της εκάστοτε χώρας.

 

Η διάρκεια του κύκλου μαθημάτων είναι 50 ώρες και μπορεί βεβαίως να παραταθεί κατόπιν συνεννόησης και εάν κριθεί απαραίτητο. Κάθε Ιανουάριο και Ιούνιο διεξάγεται μια καινοτόμος εξέταση για την απόκτηση  διεθνούς πιστοποιητικού με την ονομασία International Certificate focusing on English for Specific Purposes (ESP), το οποίο παρακολουθείται από την INTERVENG και επικυρώνεται από το Πανεπιστήμιο του Greenwich. Το Πιστοποιητικό Εξέτασης είναι σχετικό και επίκαιρο στην ανταγωνιστική παγκόσμια αγορά.

Από τις δημοφιλείς ειδικότητες μας είναι το Business English, Sales and Marketing, Public Relations, Fitness Training, Medical, Physiotherapy, Engineering, Management, και Accounting.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ

Το Occupational English Test (OET) είναι μια εξέταση αγγλικής γλώσσας σχεδιασμένη ειδικά για επαγγελματίες υγείας. Το τεστ γίνεται αποδεκτό ως απόδειξη της επάρκειας των Αγγλικών για βίζα, σπουδές, εγγραφή και απασχόληση στον τομέα της υγείας σε διάφορες χώρες σε όλο τον κόσμο. Ως αποτέλεσμα, είναι δημοφιλές στους γιατρούς, τους νοσηλευτές και άλλους επαγγελματίες υγείας επειδή χρησιμοποιεί πραγματικά σενάρια υγειονομικής περίθαλψης και αξιολογεί την ικανότητά σας να χρησιμοποιείτε τα αγγλικά ως επαγγελματίας υγείας.

Όλα τα προγράμματα σπουδών μας έχουν σχεδιαστεί για:

  • Να βελτιώσετε τις δεξιότητες σας στην εξέταση και να μεγιστοποιήσετε τη βαθμολογία σας.
  • Να αναπτύξετε τις γλωσσικές δεξιότητες που χρειάζεστε για επιτυχία στο τεστ και στην καριέρα σας.
  • Να αυξήστε την αυτοπεποίθηση σας στο επικοινωνιακό κομμάτι της δουλειάς σας.

 

ΤΕΣΤ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ

Το Placement Test είναι ένα γρήγορο και βολικό διαδικτυακό τεστ που ελέγχει τα επίπεδο αγγλικών σας. Συνδυάζει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας με την αξιοπιστία και την ποιότητα που αναμένετε από εμάς.

Δοκιμάζετε το επίπεδο αγγλικών σας online και μαθαίνετε το επίπεδο της γραμματικής σας με αυτό το εύκολο τεστ τοποθέτησης. Η γνώση του επιπέδου σας θα σας βοηθήσει να εντοπίσετε τα δυνατά σημεία και τους τομείς προς βελτίωση και να επιτύχετε τους μαθησιακούς σας στόχους. Βάσει του αποτελέσματος σας, θα σας κατατάξουμε στο καταλληλότερο τμήμα και θα εξατομικεύσουμε την εκμάθηση σας. Η μέθοδος αξιολόγησης του τεστ τοποθέτησης στα Αγγλικά βασίζεται στο (CEFR) και το αποτέλεσμα σας θα ταιριάζει σε έναν από τους 7 βαθμούς γλωσσομάθειας που αναγνωρίζονται παγκοσμίως.

Κάντε το Work your English Placement Test και λάβετε μια ακριβή αξιολόγηση του επιπέδου αγγλικών σας από το σπίτι.

 

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΩΣ ΕΙΔΙΚΟ ΜΑΘΗΜΑ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Οι Πανελλήνιες εξετάσεις δεν χρειάζεται να είναι ο εφιάλτης κάθε μαθητή. Το Work your English αντιμετωπίζει με ενσυναίσθηση και αίσθημα ευθύνης τους μαθητές που υποβάλλονται σε αυτή την εξεταστική περίοδο τριών εβδομάδων, καθώς αντιλαμβανόμαστε πως είναι αυτή που καθορίζει το μέλλον των παιδιών και το εάν μπορέσουν να ενταχθούν σε Πανεπιστήμια οπως:

Αγγλική Γλώσσα και Φιλολογία
Ξένες Γλώσσες και Φιλολογία (Αγγλικών, Γαλλικών) Πανεπιστημίου Κύπρου
Ξένες Γλώσσες Μετάφρασης & Διερμηνείας Ιονίου Πανεπιστημίου
Επικοινωνία και Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης
Δημοσιογραφία και Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας
Διεθνείς & Ευρωπαϊκών Σπουδές (Πάντειου Πανεπιστημίου και Πειραιά)
Διεθνείς Ευρωπαϊκές Οικονομικές & Πολιτικές Σπουδές Πανεπιστημίου Μακεδονίας

Ναυτιλιακές Σπουδές Πανεπιστημίου Πειραιά 
Τούρκικες Σπουδές Πανεπιστημίου Κύπρου 
Εφαρμογές Ξένων Γλωσσών στη Διοίκηση και στο Εμπόριο (ΤΕΙ Ηπείρου)
Τουριστικές Επιχειρήσεις (ΤΕΙ)
Τουριστικά Επαγγέλματα (ΤΕΙ Ρόδου και Κρήτης)

Το πρόγραμμα προετοιμασίας μας καλύπτει συμβουλές μελέτης, προσδοκίες εξετάσεων, τελικά έργα και παρελθοντικά θέματα εξετάσεων. Το τμήμα Προετοιμασίας για τα Αγγλικά ως Ειδικό Μάθημα διαρκεί καθόλη την σχολική χρονιά και το διαδέχεται ένα εντατικό τμήμα που πραγματοποιείται μία εβδομάδα πριν την εξέταση. Τα μαθήματα διεξάγονται με φυσική παρουσία και διαδικτυακά.

 

Υπηρεσίες

Δημιουργία Βιογραφικού και Συνοδευτικής Επιστολής

Δεν βρίσκετε τα σωστά λόγια για να παρουσιάσετε τον εαυτό σας; Η κατασκευή ενός βιογραφικού σημειώματος είναι ένα αποθαρρυντικό έργο – αν το κάνετε μόνοι σας. Πώς ξέρετε τι να συμπεριλάβετε, πώς να μορφοποιήσετε το έγγραφό σας, ποιες ενότητες να επισημάνετε και τι να παραλείψετε; Πώς δημιουργείτε ένα έγγραφο που πραγματικά αντικατοπτρίζει τον επαγγελματία ή σπουδαστή που θέλετε να προβάλλετε στον κόσμο;

Το τελευταίο πράγμα που θέλετε είναι το βιογραφικό σας να σας απογοητεύσει όταν είστε στην πραγματικότητα η πιο κατάλληλη επιλογή για τη δουλειά ή την εισαγωγή σε ένα πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών. Ακόμα κι αν είστε το πιο κατάλληλο άτομο για την εργασία, εκτός αν το βιογραφικό σας το εκφράζει, τίποτα δεν είναι εγγυημένο.

Τα επαγγελματικά βιογραφικά μας σχεδιάζονται αυστηρά σύμφωνα με όλες τις κατευθυντήριες γραμμές και τις βέλτιστες πρακτικές που αναζητούν οι εργοδότες και τα πανεπιστήμια σε Ελλάδα και Εξωτερικό.

Μεταφράσεις

Η μετάφραση είναι η αποκρυπτογράφηση γραπτών λέξεων ή εγγράφων. Αυτό διαφέρει από την διερμηνεία, η οποία αποτελεί παράφραση των προφορικών λέξεων. Εάν η επιχειρηματική σας συμφωνία και δραστηριότητα εξαρτάται από την προφορική ανταλλαγή, χρειάζεστε τις μεταφραστικές μας υπηρεσίες για να ενισχύσετε τη διαπραγματευτική σας θέση, να βελτιώσετε το πλεονέκτημά σας στην αγορά και να προωθήσετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας στο αγγλόφωνο κοινό.

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis